Warning: Use of undefined constant translate_tb_widget_register - assumed 'translate_tb_widget_register' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/libertiesalliance.org/public_html/wp-content/plugins/translate-this-button/ttb-sidebar-widget.php on line 129
Het European Freedom Initiative gaat door met de Amsterdamse manifestatie voor de Vrije Meningsuiting ondanks oppositie van Antifa. :: Liberties Alliance

Het European Freedom Initiative gaat door met de Amsterdamse manifestatie voor de Vrije Meningsuiting ondanks oppositie van Antifa.

By • on October 18, 2010

***EUROPEAN FREEDOM INITIATIVE PERS BERICHT***

17/10/2010

Het European Freedom Initiative gaat door met de Amsterdamse manifestatie voor de Vrije Meningsuiting ondanks oppositie van Antifa.

Op 30 oktober zal het EFI van 14:00 tot 17:00 uur demonstreren op het Museumplein in Amsterdam.
De actie is opgezet ter ondersteuning van de Vrijheid van Meningsuiting en in het bijzonder als protest tegen de schandalige behandeling die Geert Wilders ontvangt van de Nederlandse staat. De intimidatie van politieke dissidenten is in heel Europa een serieus probleem geworden en dit is iets waartegen oppositie gevoerd moet worden.

Sinds het EFI het voornemen bekend maakte om zich door een demonstratie in Amsterdam hard te maken voor de VVM , hebben zogenaamde ‘antifascisten’ tegendemonstraties voorbereid en de hemel weet wat nog meer!

Het EFI is een vreedzame burgerbeweging bestaande uit verschillende groepen van mensen uit een aantal Europese landen. Men is bij elkaar gekomen in een geest van internationale samenwerking tegen een gevaarlijke trend, die onze meest geliefde vrijheidstradities bedreigen.

Vrijheid van meningsuiting is de hoeksteen van de Westerse beschaving en het fundament van onze open, democratische samenlevingen. Onze politieke leiders zijn op de een of andere manier deze vrijheid al geruime tijd aan het ondermijnen. Geert Wilders wordt vervolgd omdat hij zich tegen de verspreiding van de sharia als gevolg daarvan wordt hij geïntimideerd via het juridische systeem. Vele andere burgers in heel Europa worden geconfronteerd met een gelijkwaardige behandeling uit de handen van een arrogante overheid.

Antifa is in heel Europa bekend van hun gewelddaden en intimidatie tegen degenen wier politieke overtuigingen niet stroken met die van hun en Antifa-groeperingen hebben gezegd de demonstratie voor vrije meningsuiting te zullen dwarsbomen. De pogingen van de zogenaamde antifascisten om degenen die de instelling van sharianormen in Nederland en heel Europa willen tegengaan, tonen een grove verachting voor de principes van een open maatschappij, gebaseerd op feiten en rationeel debat. Het is nodig te vragen waarom zij klaarblijkelijk de sharia steunen, dat een totalitair systeem is en geen alternatief voor een rechtssysteem gebaseerd op gelijkheid. Willen zij werkelijk dat dit barbaarse en onrechtvaardige wetssysteem zich in Europa gaat wortelen? Geloven zij in de gelijkheid van mannen en vrouwen, het recht van de mensen om eerlijk te zijn ten opzichte hun eigen seksualiteit, het recht van mensen om werkelijke vrijheid van godsdienst te hebben en hun recht om gelijkheid voor de wet te genieten?

Linkse actiegroepen mobiliseerden elkaar tegen de pogingen van Burgemeester Van der Laan het probleem van het kraken in Amsterdam aan te pakken. Het gevolg was extreem geweld, zoals te zien is op de beelden vanaf ca. 1:55 op deze video. Geweld, waar ook , HIER, HIER, HIER, en HIER verslag van wordt gedaan. Achtergrond over Antifa kan men HIER, HIER, en HIER vinden. Dat zulke groepen, die zo’n minachting voor andermans eigendom en de openbare veiligheid ten toon spreiden anderen de les willen lezen is ronduit verbijsterend.

Het EFI laat zich niet intimideren door de Antifa en is vastbesloten dat mensen het recht hebben om te protesteren en het recht om te worden gehoord. Antifa heeft geen veto over wie er mag demonstreren en wie niet. Het zou een trieste dag zijn voor de democratie als het gewelddadige groepen toegestaan wordt om zich te mengen in het recht om te protesteren.

Het welzijn van de deelnemers aan de manifestatie , tegendemonstranten en het publiek is de eerste prioriteit voor de organisatoren van het evenement, die een vreedzame en genoeglijke demonstratie willen garanderen. Het EFI werkt hecht samen met de plaatselijke autoriteiten en de politie om zeker te maken dat de gebeurtenis glad en zonder verstoringen verloopt. Het EFI zullen de eigen stewards daar hebben om de politie te helpen om de goede orde te bewaren en het motto voor die dag is: ‘Veiligheid eerst’.
De bedoeling van het evenement zal zijn een viering van de internationale samenwerking in de
strijd tegen tirannie en tirannieke systemen. Het is voor hen die door het politieke establishment
worden genegeerd een gelegenheid om hun zegje te doen en hun stem te laten horen. Politici
zouden naar hun kiezers moeten luisteren en ze niet in een hokje zetten omdat ze omdat ze hun
onwelgevallige feiten ter sprake brengen

Kontakt:
pressefi@dutchdefenceleague.nl

*Het European Freedom Initiative is een overkoepelend orgaan met onder andere de volgende organisaties: ICLA (Internationaal), BPE (Burgerbeweging Pax Europa), Politically Incorrect (Duitsland), EDL (Engeland), LDF, Alliance to Stop Sharia, Actions SITA (France), DDL, Amsterdampost (Holland), Mission Europa – Netzwerk Karl Martell (Oostenrijk), Una Via per Oriana (Italië), en vele anderen ..