Warning: Use of undefined constant translate_tb_widget_register - assumed 'translate_tb_widget_register' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/libertiesalliance.org/public_html/wp-content/plugins/translate-this-button/ttb-sidebar-widget.php on line 129
Pro-Gazavloot demonstratie: “Hitler, ons geduld raakt op” :: Liberties Alliance

Pro-Gazavloot demonstratie: “Hitler, ons geduld raakt op”

By • on June 16, 2010

“De Turken worden overspoeld met islamitisch fundamentalisme en links neo-fascisme; ze hebben allemaal een hekel aan Joden, Israël en het Westen. Aan boord van het Gazavloot schip Mavi Marama waren leden van de Turkse neo-fascistische groepering Grijze Wolven. Links — ofwel: neo-communisten en neo-fascisten — is een alliantie aangegaan die het niet meer onder stoelen of banken kan steken. Alleen degenen die ziende blind zijn willen dit niet weten. Hoog tijd om een eind te maken aan die poppenkast en de dingen te noemen voor wat ze zijn. Het is tijd voor de media om deze alliantie ondersteboven te keren en diepgravend te gaan onderzoeken,” schrijft KGS van Tundra Taboids.

Deze Duitse documentaire maakt daar een goed begin mee, en belicht de banden tussen Turkse Jihadis, Turkse Neo Nazi’s en de Duitse Die Linke (erfgenaam van de Socialistische Eenheids Partij van de DDR en vergelijkbaar met GroenLinks) van een aantal Gazavloot deelnemers:

“Hitler, ons geduld raakt op” — Het problematische post-Gaza-haatvloot discours in Turkije

door Khatchig Mouradian

Op 5 juni, tijdens een demonstratie in Istanbul die georganiseerd was door de islamitische Saadet Partij,[1] stond op een van de spandoeken, in het Turks: “Legendarische leider Hitler, ons geduld raakt op, we hebben je geesteskracht nodig”:

Dit was slechts één van de talloze anti-semitische uitspraken, slogans en spandoeken tijdens demonstraties in Turkije, (voorafgaand en-) volgend op de poging van de Gazavloot om de blokkade van Gaza te doorbreken, te horen en te zien waren. Ik sprak met schrijvers en activisten uit Turkije over de implicaties van dit discours.

Ayse Gunaysu, een mensenrechtenactiviste uit Turkije zei dat het Gazavloot incident “[heeft] geresulteerd in een overdreven bravoure van de zijde van de Turkse regering.” Gunaysu is bezorgd over het anti-semitische discours van de demonstranten en de manier waarop Turkse intellectuelen die gevaarlijke ondertoon hebben veronachtzaamd, zelfs vòòr het incident. Zij geeft als voorbeeld een openbare manifestatie op 8 mei, waar een spreker zei: “Van nu af aan zijn alle joden overal in de wereld en ook alle Joden in Turkije ons doelwit” [video: Nureddin Sirin, van de Turkse Hezbollah, zie ook op MEMRI]

De actievoerders zijn niet geïnteresseerd in vrede,” licht Gunaysu toe. “Ze roepen op tot meer geweld en tot nog meer bloedvergieten omdat ze — en dan met name de islamitische demonstranten, die regelmatig ook door linkse groeperingen worden gesteund — niet tegen een specifieke Israëlische regering zijn, tegen haar beleid, maar tegen het bestaan van Israël zélf.”

“Het is walgelijk om de [Turkse] regering plotseling de rol te horen aannemen van voorvechter van het internationaal recht, terwijl men niet moet vergeten dat in 1974 de Turkse strijdkrachten de internationale wateren doorkruisden om een soeverein land binnen te vallen [Cyprus]. En die bezetting duurt tot op heden voort,” voegt zij eraan toe. “Om maar niet te spreken van de decennialange oorlog in Turkije [tegen de Koerden], die tot tienduizenden doden heeft geleid, honderden verdwijningen en de vernietiging en evacuatie van duizenden dorpen.”

Voor Gunaysu is die hypocrisie onthutsend. “Het doden van burgers [moslimterroristen, in meerderheid van de IHH] door de Israëlische troepen is schandalig. Maar het is even schokkend om te zien dat er hier zo’n woede heerst over wat er is gebeurd met mede-moslims in een ander deel van de wereld, en dat terwijl Turkije zelf redelijk content is met haar eigen ontkenning van de genocide op de [inheemse] christelijke bevolking van Klein-Azië, een erfenis waar de Turkse republiek op is gegrondvest.”

Op 31 mei dit jaar was Bilgin Ayata, een Turkse wetenschapper, op het Taksim Plein in Istanbul, waar een aantal manifestaties werden gehouden: “De sfeer was over het algemeen bijzonder gespannen en vol woede. Enkele slogans waren gericht tegen Joden, niet alleen tegen de Israëlische staat. De sfeer van woede wordt gevoed door de felle opmerkingen van premier [Recep Tayyip] Erdogan en de harde commentaren die deze woede tegen Israël aanjaagt.”

Bilgin Ayata wijst ook op de hypocrisie: “Er heerst een vreemd soort van schizofrenie: Erdogan beschreef het [tegenhouden van de Gazavloot door Israël] als “staatsterrorisme” en zei dat Hamas geen terroristische organisatie was. Het zou mooi zijn als hij dezelfde normen zou toepassen op zijn eigen land. Helaas lijkt het erop dat daar het tegenovergestelde gebeurt. Op 4 juni werd Sevahir Bayindir, een Koerdisch parlementslid, in Silopi tijdens een protest tegen de militaire operaties in de Koerdische regio’s door de politie aangevallen en raakte daarbij gewond. Een dag eerder werd Firat Basan, een 14-jarige Koerdische jongen, gedood toen hij door een tank werd overreden in een vergelijkbaar protest in Sirnak. Ook op 4 juni, werd Irfan Aktar, een Koerdische journalist, veroordeeld tot een gevangenisstraf van een jaar wegens een artikel dat hij in een tijdschrift had geschreven over de Koerdische kwestie. Meer dan 1.400 leden van de pro-Koerdische partij DTP zitten sinds 2009 in de gevangenis — onder hen gekozen burgemeesters en vooraanstaande leden van mensenrechtenorganisaties. Meer dan een miljoen Koerden zijn in de afgelopen tien jaar ontheemd geraakt in Turkije, en kunnen niet terug naar hun dorpen omdat de staat de landmijnen niet wil opruimen. Paramilitaire troepen en de militaire operaties leiden zelfs tot nieuwe gevallen van ontheemding”.

Talin Suciyan, een Turkse journalist over de sociale en politieke sfeer die in Turkije gecreëerd wordt: “Aan de ene kant zijn er de journalisten, de kunstenaars en de publieke opinieleiders die het hebben over het ‘trappen tegen Israël’ met literatuur en kunst, terwijl er anderen zijn die posters dragen waarop zij Hitler vragen hen zijn geesteskracht te geven. En vaak wordt dat dan begeleid met ‘Tekbir’ (“Allahu ekber” roepen). In het verleden hebben dergelijke reacties steevast tot een vijandige houding geleid jegens burgers van Turkije — in dit geval tegen de Turkse joden. Men moet zich goed beseffen dat de republikeinse en ook pre-republikeinse [Turkse] geschiedenis vol is van zulke aanvallen: tegen Armeniërs, Grieken en joden, aangewakkerd in de nasleep van internationale gebeurtenissen.”

“Als dit gaat over het veroordelen van staatsgeweld,” vervolgde ze, “moet ik zeggen dat ik tot op de dag van vandaag nog geen vergelijkbare resolute houding heb gezien als het gaat om kwesties met betrekking tot het volk van Turkije zelf.”

Bilgin Ayata: “Als Premier Erdogan echt een probleem heeft met staatsterrorisme, moet hij daar eerst eens in zijn eigen land mee ophouden.”

———————

1. De Turkse Saadet Partisi (Geluks Partij) houdt regelmatig grote anti-Westerse, anti-Amerikaanse en anti-Israëlische demonstraties zoals die in Istanbul op 5 juni jl. De swastika die tijdens die demonstratie omhoog werd gehouden zegt veel over de Gazavloot demonstranten, de organisatoren, maar ook de Turkse samenleving en de politieke elite.

Turkse neo-nazi groet aan de Gazavloot deelnemers: “Ellerinize Saglik” (Goed gedaan!). Foto van de demonstratie op 5 juni in Istanbul.

De Turkse premier Recep Tayyip Erdogan bijvoorbeeld, was leider van de Islamitische Anatolische Jongerenorganisatie (AGD) voor hij burgemeester van Istanbul werd. De AGD is de jongerenafdeling van de aan Milli Görüs gelieëerde, radicale islamitische Saadet (Felicity) Partisi, die de Turks-nationalistische ideologie van Milli Görüs voorstaat van Necmettin Erbakan, de voormalig leider van de Refah Partisi (“Welvaarts Partij”) en premier van Turkije van 1996 tot 1997 toen hij door het leger werd afgezet. Necmettin Erbakan is de politieke mentor van de partijleiders van de Saadet Partisi.
Een andere Turkse militante, anti-semitische partij — die ook een vertegenwoordiging aan boord van de schepen van de Gazavloot had — is de Büyük Birlik Partisi (BBP). Volgens de islamspecialist Michel Kiefer [zie de video aan het begin van dit artikel] is het politieke programma van de BBP vergelijkbaar met die van de Duitse nationaal socialistische NPD en ziet de Duitse binnenlandse inlichtingendienst [de federale dienst voor de bescherming van de constitutie] die partij als onderdeel van de Grijze Wolven, een Turkse racistische neo-nazi organisatie die “bereidheid is tot geweld en een hang heeft naar totalitaire structuren, gericht op het Führer-principe”.

————————

Dit is een vertaling van “Mouradian: ‘Missing Hitler’s Spirit’: The Problematic Post-Flotilla Discourse in Turkey” van Khatchig Mouradian dat werd gepubliceerd op The Armenian Weekly.

Comments

By Berzan Teke on June 18th, 2010 at 08:30

Turkije en Koerden
=========================
Turkije verzet zich hevig tegen autonomie en invloed van de Koerden in Irak.

De olierijke plaatsen Kerkuk en Mosul worden voornamelijk bewoond door de Koerden en behoren dan ook tot het Koerdisch grondgebied. Turkije, grote vijand van de koerden, sluit zich steeds verder aan bij de brede Arabische-Islamitische as tegen Israël, omdat ze denken dat Israël achter de Koerden staat…Volgens militaire inlichtingendiensten heeft de Turkse premier Tayyep Erdogan een overeenkomst gesloten met de Iranese president Mahmoud Ahmadinejad over militaire samenwerking. Turkije belooft Iran van militaire inlichtingen te voorzien en tevens luchtmacht assistentie te verlenen om een eventuele Israëlische aanval op de Iranese nucleaire installaties te voorkomen.
Met Hamas in het zuidwesten, Syrië in het oosten, Libanon/Hezbollah in het noorden en Turkije in het noordwesten is de Iraanse omsingeling van Israël voltooid. In het geval van een Israëlische aanval hoopt de regering in Teheran op deze manier niet alleen tijdig gewaarschuwd te worden, maar kan het ook onmiddellijk van alle kanten terugslaan.
Niemand had verwacht dat NAVO-lid Turkije zó ver zou gaan door militair te gaan samenwerken met Iran. Een mooi moment, om er per direct mee te stoppen en hun lidmaatschap van de NAVO op te zeggen. Mooi zo dan kunnen meteen al die subsidies stopgezet worden.
 Stop onmiddellijk de waanzinnige onderhandelingen EU-lidmaatschap van Turkije, die zijn nu helemaal van de baan. Turkije voldoet niet aan de eisen voor de vrijheid van meningsuiting en weigert Cyprus te erkennen. De harde toetreding voorwaarden worden nooit voldaan door de Turkije. De Koerdische minderheid in Turkije zal de strijd dan met hernieuwde kracht voortzetten en proberen om hun gebieden bij de hele Koerdistan (Iraneze, Irakese en Syrische koerdistan) aan te sluiten. Een burgeroorlog wordt zeker het resultaat. EU kandidaat Turkije die zichzelf beschouwt als de trotse erfgenaam van het Ottomaanse Rijk én als het meest vooruitstrevende Islamitische land, haalt op deze manier een oorlog van miljoenen naar Europa…Bij de vorming van een onafhankelijk Koerdistan zal Turkije onmiddellijk reageren. Turkse troepen zullen het gebied binnenvallen en de belangrijkste olievelden bezetten. Er komt een grote oorlog! Dus zal er niet snel een vrede van komen, sterker nog EU wordt ook meegesleept om barbarse doelen te bereiken.
Met de uitbreiding vd EU met Turkije haalt Europa Het Paard van Troje binnen.

Troje, Smyrna en nog een paar eeuwenoude Griekse steden, liggen nu in… Turkije.
De geschiedenis over de val van Constantinopel, dat de schrijver Phrantzes ons heeft nagelaten. In Europa waar alleen gejankt wordt om de moslims en nooit om christenen, joden, boeddhisten of Hindoes, zou het immers niet Politiek Correct zijn om de details van de val van Constantinopel te kennen…Bij het vallen van de avond, als Mohammed II de muren van Theodostus onder vuur neemt, vlucht de bevolking de kathedraal van de Heilige Sofia in, begint psalmen te zingen en te smeken om goddelijke barmhartigheid. De patriarch leidt bij kaarslicht de laatste mis en, om de bangsten te troosten, roept hij: ‘Wees niet bang! Morgen zullen jullie in de Hemel zijn en zullen jullie namen tot het einde der dagen voortleven!’ De kinderen huilen en hun moeders snikken: ‘Stil maar mijn kind, stil maar! We sterven voor ons geloof in Jezus Christus! We sterven voor onze keizer Constantijn XI en voor ons vaderland!’
De Ottomaanse troepen dringen met tromgeroffel door de openingen in de ingestorte stadsmuren naar binnen, overweldigen de Genuese, Venetiaanse en Spaanse verdedigers, slachten iedereen met hun kromzwaard af, stormen vervolgens de kathedraal in en onthoofden zelfs de baby’s. Met hun hoofdjes doven ze de kaarsen… Het bloedvergieten duurde van de dageraad tot in de middag. De soldaten bedaarden pas toen de grootvizier op de preekstoel van de Heilige Sofia klom en de moordenaars toesprak: ‘Jullie kunnen ophouden. Deze tempel behoort nu aan Allah toe.’ En intussen stond de stad in brand. De soldatenbende hield zich bezig met kruisigen en spietsen.

De janitsaren verkrachtten de nonnen (vierduizend in enkele uren) en sneden ze vervolgens de keel af, of ketende de overlevenden om ze op de markt in Ankara te verkopen. En de hovelingen bereidden het Overwinningsmaal, een banket waarbij Mohammed II zich (met maling aan de Profeet) bezatte aan wijnen uit Cyprus. En omdat hij een zwak had voor jongelingen, liet hij de oudste zoon van de Grieks-orthodoxe groothertog Notaras halen. Het was een veertienjarige jongen die bekend stond om zijn knapheid. Voor de ogen van iedereen verkrachtte hij hem, en na deze verkrachting liet hij de andere leden van de familie Notaras halen. Zijn ouders, grootouders, ooms en tantes, neefjes en nichtjes.

En voor de ogen van de jongen onthoofdde hij hen, één voor één. Hij liet ook alle altaren vernietigen, de klokken omsmelten en alle kerken veranderen in moskeeën of bazaars. Het was op deze wijze dat Constantinopel Istanbul werd. Of de broeders van de VN dat nu willen horen of niet.
Een stukje vergeten geschiedenis tot aan de eerste kruistocht.Dank zij de bloedige ‘verovering’ van Konstantinopel, (de gehele Christelijke bevolking werd daarbij vermoord) ligt nu 5% van het Turkse rijk in Europa. Mede hierdoor vinden de Turken dat zij in aanmerking komen voor een volledig lidmaatschap vd EU en niet een associatieverdrag of nominatie tot meest begunstigde handelspartner.

De 5e colonne is ook al geïndoctrineerd in ons overheid…
Door de mohammedaan worden autochtone bewoners hun wijken uitgepest, worden vrouwen uitgescholden voor hoer en bespuugd door mohammedanen, worden ambulances medewerkers, politiemensen, buschauffeurs, brandweermensen aangevallen tijdens hun werk door mohammedanen,.. Turkije krijgt in ruil daarvoor honderden miljoenen euro’s aan toetredingssubsidies. De negatieve consequenties van het lidmaatschap van Turkije van de EU zijn voor het gewone volk: NL-bijdrage alleen al voor subsidies (basis 2006): €700 miljoen.
Verder: Explosieve stijging van de reeds vele miljarden kostende ‘gezinshereniging’, uitkeringen, huizen, banen, opleidingen. Dit alles te betalen dmv afbouw soc. zekerheid en belastingverhogingen en versnelde Islamisering van Nederland. Toename spanningen door verschillen in taal, cultuur, geschiedenis, inkomens. Dubbele wet- en regelgeving.
 Tegelijkertijd naar Europa! Wie begrijpt de waanzin niet? De mogelijke toetreding van Turken tot de EU heeft aanzienlijke geestelijke,politieke en territoriale impact,omdat de islam aanspraak maakt op heel Europa. Erdogan ligt op ramkoers in meerdere richtingen. Hij gaat een einde maken aan de seculiere status van Turkije, Als dat gebeurd is maakt hij op democratische wijze van Turkije een islamitische staat. Tegelijkertijd gebruikt hij Iran om zijn positie in het middenoosten te versterken. Hij denkt dat als Turkije en Iran samenspannen, beiden niet zullen worden aangevallen door het westen als zij Israël gaan aanvallen. De stemming wordt daartoe in Turkije reeds opgefokt. Dit alles gaat gebeuren zodra Iran een kernwapen heeft. Uiteindelijk wil Erdogan het Ottomaanse rijk in alle glorie laten weder opstaan.
De moslims hebben al Kosovo en Bosnië gekregen dankzij de sukkels in de NATO. Nadat de moslims Kosovo hebben ingelijfd werden duizenden kerken en kloosters vernield en werden de Servische Christenen het land uitgejaagd.
Grote coalitie tegen de Koerden. Turkije, Iran, Irak en Syrië en elke beweert: “In ons land bestaat er geen Koerdische kwestie.”
In Islamitische Turkije:
Wanneer we kijken naar de vele jaren van onderdrukking en vervolging van de Koerden in de Islamitische Turkije:
1- Het niet erkennen van 19.000.000 koerden in Turkije.
2- Het bezet houden van Koerdistan sinds de tijd van het Ottomaanse rijk ook beter bekend als de genocidenplegers en de moordenaars van het vorige decennia op de Armeens en Koerdische volk…..
3- Het verbieden van onderwijs in eigen moedertaal het Koerdische, dus voor 19.000.000 koerden
4- De belachelijke karton democratie die de fascistische Turkse regering de koerden biedt,
5- De talloze politiek gevangenen koerden die in die wilde gevangenissen vast zitten zonder enige proces en waar martelingen een maltijd van de dag is….
6- Het verbieden van een fatsoenlijke censuurvrije tv. zender of krant voor 19.000.000 koerden in Turkije….
7- Het vernaderen van de Koerdische regio (zuid_Koerdistan) in een militaire zone die op een heel onrechtvaardige wijze wordt geregeerd sinds de oprichting van Turkije in 1920….
De Koerden moeten een eigen staat krijgen, daar hebben ze recht op gezien alles wat ze allemaal hebben moeten verduren. Alleen dat kan een oplossing zijn, want het verleden heeft bewezen dat de Turken, Arabieren en Koerden niet samengaan. Dit is niet meer een utopie, de kans is er, en die moet met beide handen gegrepen worden. Alleen wanneer er sprake is van de onafhankelijkheid, zullen de Koerden veilig zijn van vervolging. Aangezien landen zoals Turkije het bestaan van de Koerden of de Koerdische kwestie geheel ontkennen.

Met vriendelijke groeten.

KKN / Koerdische Komité Nederland
Mazhar I., Berzan Teke, O. Dogan

By Florac Bosch on April 5th, 2016 at 14:03

Turkije is een land van de ongekende problemen.

In Turkije, door de dictator Erdogan, worden er Miljoenen Koerden (meer dan alle Syriërs) verjaagt uit hun woongebieden!!

Turkije is juist de belangrijkste oorzaak van hele Syrische burgeroorlog en heeft tientallen Jihadistische organisaties opgericht. Niet alleen Al Nusra maar ook ISIS kreeg haar fondsen, wapens, opleiding, tactische en diplomatieke ondersteuning van de Turken. Veel van de IS-leden werden gerekruteerd uit de Speciale Turkse strijdkrachten. Circa 18 000 turkse soldaten en 26 000 paramilitairen vechten als jihadist in Syrie!

Gaat deze Turkije nu Syrische migrantencrisis oplossen voor Europa?

En nu turkse-Koerdistan/Noord Koerdistan met 28 Miljoen Koerden!

Zware gevechten tussen Koerden en Turken.. Turkije jaagt miljoenen mensen richting Europa…

Lijken in de straten. Straaljagers bombarderen Koerdische dorpen…Tanks trekken sporen in het asfalt waar tot voor kort auto’s reden. Zwaarbewapende soldaten van het Turkse leger doorzoeken huis na huis. Koerdische vrouwen worden massaal verkracht! Honderden duizenden Koerdische burgers zijn al gevlucht. Talloze anderen zitten gevangen tussen twee vuren en kunnen de deur niet uit wegens de uitgaansverboden die het Turkse leger in diverse steden en wijken heeft afgekondigd.

Turkije zou eerst zijn oorlog tegen de Koerden moeten stoppen voordat de visa plicht met Europa wegvallen. Want met dit verdrag lost Europa geen migrantencrisis, in tegendeel halen we niet alleen 20 Miljoen Koerden hierheen maar ook moeten we brutale oorlog van de Turken financieren…!

In steden als Diyarbakir, Cizre, Silopi, Nusaybin, Mardin, Sirnak, Idlib en Silvan voert Turkije een zware oorlog tegen de Koerden.

De cijfers spreken duidelijke taal. Zeker 7,3 miljoen inwoners van 17 steden worden zwaar getroffen door de vuurgevechten en de uitgaansverboden.

Koerden worden massaal verjaagt uit hun woongebieden. In Turkije wonen ongeveer 28 Miljoen Koerden! Meer dan alle Syriërs bij elkaar! Ze zijn nu door deze Turkse aanval migrant gemaakt en over de rug van deze migranten chanteert Turkije zich de EU in.

Door de Turkse Jihad tegen de Koerden, zijn er meer dan 2 Miljoen Koerden al op de vlucht! Turkije is dus niet beter dan de Syrie, Afghanistan of Irak! Deze Turkije lost de migrantencrisis niet, maakt juist nog erger!!

Als wij de Turkse dictator Erdogan moeten geloven dan kleeft er heel veel bloed aan de handen van EU leiders en de rest van alle corrupte politici!

De haat van de Turkse president Erdogan richting europa!

De islam komt hier als een dief in de nacht. Over een paar maanden kunnen de Turken massaal EU bestormen met alle jihadisten.

Turkse islamitische macht als de Moslimbroederschap aan de basis van de politieke islam en wel van alle hedendaagse terroristische organisaties van islamitische signatuur. Turks Ottomaanse jihad (strijd) is nog steeds een belangrijke inspiratiebron voor islamitisch-fundamentalistische terreurorganisaties als Hamas, MoslimBroeders, al-Qaida en IS.

15 Koerdische steden veranderd in ‘ware oorlogszone’ ! Turkije gebruikt Jihadisten tegen de Koerden!

Turken blijven jihadisten steunen en Koerden beschieten…

Ondertussen blijft het Turkse leger nog meer troepen en wapens naar Koerdistan sturen, en worden moslimterroristen bevoorraad en bewapend, zodat ze nieuwe aanslagen in het noorden van het half verwoeste land kunnen plegen.

Turkije zet Jihad-groepen in tegen de Koerden…Nog meer koerden vluchten naar Europa: migratiecrisis wordt alleen nog erger!

Binnen Turkije is er juist nog een grotere burgeroorlog gaande…. Veel steden en dorpen zijn veranderd in spooksteden, waar nu een strikte avondklok is ingesteld. turkije heeft binnen 4 maanden 271 Koerdische dorpen met de grond gelijk gemaakt!

Dientengevolge zijn honderden duizenden Koerden gedwongen om hun huizen te ontvluchten. Turkije zelf is de grote oorzaak van de migrantencrisis! Turkije jaagt de Koerden, 1.3 Miljoen Koerden op de vlucht!

In werkelijkheid zijn de Turkse “post-moderne islamitische” leiders gewoon islamisten, verpakt in een mooiere cadeauverpakking.

270.000 Turkse soldaten, gesteund door tanks, straaljagers en raketten tegen de Koerden..

In Turkije is er een regionale burgeroorlog tegen de Koerden begonnen. Miljoenen Koerden worden verjaagd richting Europa…

Turkije vernietigd Koerdische dorpen en jaagt de bevolking! Erger nog, het conflict heeft de potentie om te leiden tot geweld in Europa, verspreid over grote steden.

EU heeft aan dictator Erdogan feitelijk een vrijbrief heeft gegeven om met grote militaire macht de Koerden te verpletteren. Ankara gebruikt de € 6 miljard die het van Brussel kreeg om de migrantenstroom naar Europa in te dammen in werkelijkheid om de uitroeiingoorlog tegen de Koerden te financieren. Erdogan wil migrantenaanval op EU pas stoppen als hij de Koerden mag vernietigen..Dictator Erdogan heeft de miljarden die de EU hem heeft aangeboden om de massa’s vluchtelingen die hij op Europa afstuurt in Turkije te houden afgewezen. De reden: hij wil eerst toestemming van de EU om oorlog tegen de Koerden te voeren en hen te vernietigen. Ook hierin blijkt de bedrieglijke aard van de Turkse moslimpresident, maar de Westerse politiek weigert nog steeds hier zijn ogen voor te openen, mede omdat de EU diep verdeeld is en feitelijk niet meer in staat is zichzelf te verdedigen. En daar maakt Erdogan nu even handig als schaamteloos misbruik van.

Nu worden de Koerden al maanden gebombardeerd door de Turkse luchtmacht, en werkt het Turkse leger nauw samen met de islamitische terreurbeweging Al-Nusra (Al-Qaeda in Syrië). Ook ISIS is een pion in het schaakspel van Erdogan, die zijn zinnen heeft gezet op Syrië en de in Turkije getrainde jihadisten…

Turkije wil openlijke steun Europa voor oorlog tegen Koerden

Volgens Erdogan mag het feit dat de Koerden een van de belangrijkste krachten tegen ISIS zijn geen reden zijn om hen dan maar hun gang te laten gaan. In werkelijkheid ziet Erdogan de Koerden juist vanwege hun strijd tegen ISIS en Al Qaeda als een grote bedreiging voor zijn Islamitische veroveringsplannen met Syrië en daarna het hele Midden Oosten.

SALAFIST ERDOGAN WILT EUROPA ISLAMISEREN!

Het startpunt daarvoor is de mogelijkheid voor 80 miljoen Turken om visa-vrij door de EU te reizen.

Turkse Salafisme, is als gif dat onschuldig is als je er weinig van inneemt, maar wanneer je er langdurig aan wordt blootgesteld, kan het zich uiten in haat en wrok tegen het Westen…De uitbreiding van de moslim- en boven alles de Turkse gemeenschap in Europa is een van de lange termijn doelstellingen van het islamitische bewind in Ankara. Het visa-vrij reizen binnen de EU van Turkse onderdanen is daarbij een zeer effectief middel!

Deze onbeperkte uitnodiging tot massale immigratie geeft enorme problemen met kosten, integratie, huisvesting, gezondheidszorg, scholing, criminaliteit, werkgelegenheid en geloof.

Turkije krijgt in deze regeling ook nog een heel gevaarlijk extra instrument. Het kan 3 miljoen Syriërs (alleen de salafisten), Irakezen, Pakistaners en Afghanen en andere ongewenste vreemdelingen eerst een Turks paspoort geven, en daarmee automatisch een visum naar de Europa… In de hoop dat hun probleem, ons probleem wordt. Europa geeft haar immigratiebeleid uit handen aan gevaarlijkste Islamieten.